4-8 Johan Skog (Kevin Tumfart)
5-8 Johan Skog (Kevin Tumfart)
6-9 Ludwig Engström (Kalle Normelli)
varningar: Joni Caddick, Kevin Tumfart

En målrik och svängig match. Kubengrabbarna gjorde en bra upphämtning efter 0-3 i baken och kunde gå till halvtidsvila med endast 1 måls underläge. Förhoppningen var att man skulle ta med sig det goda spelet från slutet på halvleken och ta tag i taktpinnen i andra. Men det blev helt tvärtom. Torpshammar tog över helt och vann halvleken med 9-3. -Vi var inte ens trea på bollen, sa en spelare efter matchen. -Vi var iallafall bra i slutet på första, sa en annan. -Det gäller att ta med det goda från denna match, säger lagledaren Roger Norrman. Framåt såg det bra ut. Victor Nåvik och Johan Skog gör 2 mål vardera och Kevin Tumfart passar till 4 av målen och gör 1 mål själv. Det är nog ingen vild gissning att det blir en del träning på försvarsspel framöver.

mån 18 jun 2012, 19:00 Torpshammar - Kubikenborgs IF 2 - 1
mån 27 aug 2012, 20:00 Kubikenborgs IF - Torpshammar 0 - 3